Προχωρημένος Δύτης Ανοικτής Θάλασσας / Advance Open Water

padi-adventures-in-diving-1Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ενισχύει την καταδυτική εμπειρία και γνώση, σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον. Αποτελείται από ανεξάρτητα θεματικά προγράμματα, κάθε ένα από τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει κάνοντας την εμπειρία μοναδική. Μπορείτε φυσικά να ολοκληρώσετε όσα από αυτά επιθυμείτε και ο μόνος περιορισμός σας, είναι η οικονομική σας δυνατότητα και ο χρόνος σας. Κάθε ξεχωριστή περιπέτεια μετράει προς όφελος σας και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια διαφορετική ειδίκευση. Η συμπλήρωση τριών τέτοιων προγραμμάτων σας δίνει το βαθμό του PADI Adventure Diver ενώ αν συμπληρώσετε πέντε, συμπεριλαμβανομένων της βαθιά κατάδυσης (deep dive) και της υποβρύχιας πλοήγησης (underwater navigation dive) σας δίνουν την πιστοποίηση προχωρημένου δύτη της PADI (PADI Advance Open Water Diver). Στην περίπτωση που έχετε ήδη πραγματοποιήσει κάποιο από τα προγράμματα Adventure diving σε άλλο διακεκριμένο από την PADI καταδυτικό κέντρο, φυσικά αναγνωρίζεται για την απόκτηση οποιασδήποτε διαπίστευσης και από εμάς. Με κάθε κατάδυση, εξελίσσονται και διευρύνονται οι γνώσεις σας και σ’ αυτό βοηθούν το ειδικό εγχειρίδιο, τα εκπαιδευτικά βίντεο, και φυσικά ο υπεύθυνος και πλήρως καταρτισμένος εκπαιδευτής σας. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, ακολουθεί κατάδυση σε ανοιχτή θάλασσα, ειδικά σχεδιασμένη ανάλογα με το πρόγραμμα, κατά την οποία καλείστε να χρησιμοποιήσετε τις καινούριες σας δεξιότητες, να κάνετε αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει, και να το διασκεδάσετε, πάντα με τον ασφαλέστερο τρόπο.


padi-adventures-in-diving-2Τα προγράμματα Adventure diving που παρέχονται από το Pirate Divers Center είναι τα ακόλουθα:

Τιμές:
Προχωρημένος Δύτης Ανοικτής Θάλασσας - PADI Advanced Open Water Diver € 300.00 (δεν συμπεριλαμβάνεται εκπαιδευτικό εγχειρίδιο ) 

PADI Adventure Diver € 240.00 (δεν συμπεριλαμβάνεται εκπαιδευτικό εγχειρίδιο )

Εκπαιδευτικό Εγχειρίδιο με πίνακα (Advanced Open Water Manual) € 100.00

Σημείωση: Το πρόγραμμα νυχτερινής κατάδυσης (Underwater Night dive) είναι διαθέσιμο με επιπλέον χρέωση €20.00

 


Για να παρακολουθήσετε την θεωρία online παρακαλούμε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

padi-banner-e-learning-2

Copyright © 2021