Δύτης Ανοικτής Θάλασσας / Open Water Diver

padi-open-water-diver-2Αυτό το πρόγραμμα είναι η συνέχεια του κύκλου Αυτοδύτης PADI και με την ολοκλήρωση του θεωρείστε πιστοποιημένοι για να καταδύστε σε βάθος 18 μέτρων μαζί με κάποιον άλλον φίλο δύτη. Ο κάτοχος του βαθμού του Αυτοδύτη της PADI μπορεί απλά να αναβαθμιστεί σε δύτης ανοιχτής θάλασσας της PADI μέσα σε δύο μέρες, ενώ η κανονική διάρκεια του κύκλου μαθημάτων (4-5 μέρες) αφορά σε άτομα που ξεκινούν για πρώτη φορά και δεν κατέχουν την προηγούμενη πιστοποίηση.

Τα μαθήματα αποτελούνται από 5 συνεδρίες σε πισίνα και 4 καταδύσεις σε ανοιχτή θάλασσα. Μετά το τέλος των μαθημάτων, οι μαθητές θα είναι εξοικειωμένοι με τον εξοπλισμό τους ενώ θα μπορούν πιο εύκολα να απολαύσουν λιγότερο απαιτητικές καταδύσεις έχοντας πλέον αποκτήσει σημαντικές δεξιότητες, ακόμα και να πλοηγηθούν ή να χαράξουν την πορεία της κατάδυσης τους.

Χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικά βίντεο καταφέρνουμε να μειώσουμε τον χρόνο που περνάτε στην τάξη, αυξάνοντας το χρόνο που περνάτε στο νερό, και τα 4 κουίζ πολλαπλών επιλογών βοηθούν ακόμα περισσότερο και διευκολύνουν την τελική θεωρητική εξέταση.

 

padi-open-water-diver-1

Τιμές: 


Πλήρης κύκλος μαθημάτων (δεν συμπεριλαμβάνει το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο): € 450.00

Εκπαιδευτικό Εγχειρίδιο € 100.00

Αναβάθμιση επιπέδου Αυτοδύτη PADI σε Δύτη ανοιχτής θαλάσσης PADI: € 275.00 
Πρόγραμμα PADI Referral: € 275.00 
 

Πλήρης κύκλος μαθημάτων ( θεωρία σε ηλεκτρονική μορφή απο άλλο καταδυτικό κέντρο ): € 525.00

 

Για να παρακολουθήσετε την θεωρία online παρακαλούμε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

padi-banner-e-learning-2

Copyright © 2021