Δύτης Διάσωσης / Rescue Diver

padi-rescue-diver-2Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε δύτες που έχουν ήδη αποκτήσει τις διαπιστεύσεις Advanced Open Water Diver και Emergency Fist Response.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μαθαίνετε να κοιτάτε πέρα από τον εαυτό σας και να φροντίζετε και να διασφαλίζετε την ασφάλεια των υπολοίπων. Μαθαίνετε να αναγνωρίζετε και να προλαβαίνετε προβλήματα και στην περίπτωση που η αποφυγή δεν είναι δυνατή να διαχειρίζεστε τυχόν επείγοντα περιστατικά. Οι ειδικές ασκήσεις μέσα στο νερό, είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να σας δίνουν τόσο τις ικανότητες όσο και την αυτοπεποίθηση για να μπορέσετε να διαχειριστείτε και να αντεπεξέλθετε τόσο σε σχετικά απλές περιστάσεις, όπως ένας κουρασμένος δύτης, όσο και δυσκολότερες, όπως η οργάνωση έρευνας για τον εντοπισμό ενός αναίσθητου δύτη. Οι ασκήσεις αυτές, κλιμακώνονται σε διάφορα σενάρια πιθανών ατυχημάτων δίνοντας σας τη δυνατότητα να εφαρμόσετε στην πράξη και να αξιοποιήσετε τις καινούριες σας δεξιότητες ενώ η ομάδα μας συμμετέχει σε όλα τα σενάρια και μάλιστα σε πολλούς αξίζουν Όσκαρ για τις υποκριτικές τους ικανότητες σαν τραυματισμένοι δύτες.

 

padi-rescue-diver-1 Ο μαθητής οδηγείται στην τελική θεωρητική εξέταση, όταν η εκπαίδευσή του έχει ολοκληρωθεί, μέσα από την προσωπική μελέτη του εκπαιδευτικού εγχειριδίου της PADI, και την παρακολούθηση των εκπαιδευτικών βίντεο, των παρουσιάσεων και επιδείξεων των εκπαιδευτών του.

Το πρόγραμμα Δύτη διάσωσης της PADI θεωρείται γενικά απαραίτητο αν έχετε σκοπό να καταδύεστε χωρίς επαγγελματική επίβλεψη.

Τιμή: € 400.00 (συμπεριλαμβάνεται εκπαιδευτικό εγχειρίδιο)

 

Για να παρακολουθήσετε την θεωρία online παρακαλούμε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

padi-banner-e-learning-2

Copyright © 2021